ZLATNO DOBA ŽIVOTA

Celoživotno učenje u funkciji lepše i aktivnije starosti

Novosti na projektu

Radionica u Novom Sadu "Dobrom praksom protiv gerontizma"

Posted by [email protected] on December 7, 2011 at 7:20 AM

Pozivamo vas da se prijavite na konferenciju "Dobrom praksom protiv gerontizma" koja će se održati 12. decembra 2011. godine u Konferencijskoj sali SPENS-a (prvi sprat) u Novom Sadu u periodu od 16 do 18 časova. Ovaj događaj biće prilika da se okupe predstavnici/ce gerontoloških centara kao i predstavnici/ce organizacija, fondova, gradskih i pokrajinskih vlasti koji se na direktan ili indirektan način bave starima u cilju razmatranja primera dobre prakse i pokretanja novih inicijativa. Konferenciju će voditi mr Vesna Matić, koordinatorka klubova za stare pri Gerontološkom centru u Novom Sadu i autorka i voditeljka programa „Svesno starenje“ i Milica Rašković, diplomirana pedagoškinja.

Ukoliko ste zainteresovani molimo vas da se prijavite do 10. decembra popunjavanjem prijavnog formulara i formulara matrice primera dobre prakse koji trebate da pošaljete na imejl adresu [email protected] Prikupljeni primeri dobre prakse u radu sa starima ući će u Knjigu primera dobre prakse koji će biti objavljen krajem sledeće godine.

Nadamo se da ćete nam se priključiti kako bismo zajedničkim naporima doprineli da se položaj starih u našem društvu poboljša.

Prijavni formilar za konferenciju: http://www.4shared.com/document/ydT-UNYS/Prijavni_formular_za_Konferenc.html

Formular matrice primera dobre prakse:  http://www.4shared.com/document/wkgeY9Zn/Primer_dobre_prakse_-_matrica.html

Categories: None